15.4.21

Γιατί… έλειπε ο Ευκλείδης...


Μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να μην είναι πλέον ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Έφη Αχτσιόγλου, όμως πολλοί περίμεναν να τον δουν προχθές στην παρουσίαση των προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την... επανεκκίνηση της οικονομίας. 

Κι όμως, στο πολυπληθές πάνελ πλάι στον Αλέξη Τσίπρα ήταν οι δύο συναρμόδιοι τομεάρχες, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και επιμελητηρίων (Μίχαλος, Καββαθάς, Χατζηθεοδοσίου) και ο δημοσιογράφος που είχε αναλάβει την παρουσίαση, Σεραφείμ Κοτρώτσος. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν «συντονιστής του οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ» απουσίαζε, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλήσουν είτε για διαφωνία του με τις προτάσεις, είτε για υποβάθμιση του ρόλου του. Πάντως, η Έφη Αχτσιόγλου, ερωτηθείσα σχετικά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», διαβεβαιώνοντας ότι ο Τσακαλώτος δεν έχει καμία διαφωνία και πως δεν κρύβεται κανένα παρασκήνιο πίσω από την απουσία του από την παρουσίαση...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: