3.1.20

O Φινλανδός Γκεστράνιους στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός...

...ο Παπαπέτρου στο Άρης - ΠΑΟΚ...

Για τέταρτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους που ορίστηκε να σφυρίξει το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με τον Σιδηρόπουλο στο VAR.

Μετά από
δύο μήνες επιστρέφει στην Ελλάδα ο Φινλανδός ρέφερι, ο οποίος είχε «σφυρίξει» το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Βοηθοί του Γκεστράνιους θα είναι οι συμπατριώτες του Αραβίρτα και Λάμπου, τέταρτος διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR o Σιδηρόπουλος. 

Ο Γκεστράνιους, θα σφυρίξει λοιπόν, για τέταρτη φορά σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Εκτός από το ΠΑΟ - ΑΕΚ του α' γύρου, έχει οριστεί ακόμη σε δύο παιχνίδια στο περσινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ - ΆΕΚ 2-0 και στο 2-1 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στις 31/3.

Η ΚΕΔ όρισε τον Παπαπέτρου στο άλλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. 

Ο 41χρονος Φινλανδός ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite) και είναι διεθνής από το 2009...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: