31.1.20

«Πιασμένη η κυβέρνηση»...

Δήλωση με την οποία ειρωνεύεται ανοικτά την κυβέρνηση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο, έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος. 

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών - Μεταφορών της...
Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου:

Πάλι δεν απέφυγε τα σαρδάμ ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Μνημόσυνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο  μετά  το μπάχαλο ήθελε να πει και όχι μνημόνιο με την UEFA, το οποίο υπάρχει ήδη, αλλά δεν το πληροφορήθηκε στο εξωτερικό. Μπροστά  στον πανικό, από πρωταθλητής της διαπλοκής, να καταλήξει κλωτσοσκούφι των ολιγαρχών, ανακάλυψε την κοινωνική συνοχή, εννοώντας τη συνοχή της Νέας Δημοκρατίας. Διότι το διχασμό και τη διαίρεση στην περίπτωση των Πρεσπών, τον ήθελε προς άγραν ψήφων.

Διέγραψε τον Ζαγοράκη, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει προκειμένου να δείξει πυγμή προς τηλεοπτική κατανάλωση, αλλά και προς τρομοκράτηση  των πρώην Μακεδονομάχων και νυν «εσωτερικά  διχασμένο» Παοκτσήδων βουλευτών. Τη σήψη στο ποδόσφαιρο την ανακάλυψέ  μαζί με το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου  για  λόγους καλλιέργειας λαϊκού  προφίλ, από τους «κατασκευαστές πλυντηρίων»  της επικοινωνίας.

Η κυβέρνησή του δεν μπορεί να προσφέρει λύση στο πρόβλημα, αλλά μόνο  να το παροξύνει. Ούτε μπορεί να κάνει τον διαιτητή, γιατί είναι «πιασμένη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: