31.1.20

ΑντιΣΥΡΙΖΑ αριστεία...

H είδηση ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προτείνει τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ορέστη Καλογήρου, για πρόεδρο του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) δεν προκάλεσε έκπληξη σε όσους...
παρακολουθούν προσεκτικά το χρονικό της ανταμοιβής των πιο φανατισμένων αντιΣΥΡΙΖΑ διαδικτυακών αγωνιστών της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου.

Από τον Απόστολο και τον Αρίστο Δοξιάδη μέχρι τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, από την Ειρήνη Αγαπηδάκη μέχρι την Βάσω Κιντή και τον Ιάσωνα Πιπίνη, με τη σειρά τους, όλοι κάπου βολεύονται.

Τώρα ήρθε η σειρά του Ορέστη Καλογήρου ο οποίος προορίζεται για μια θέση που αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό μετά την ψήφιση της διάταξης για την εξίσωση κολεγίων-δημόσιων πανεπιστημίων.

Το καλοκαίρι, λίγο μετά τις εκλογές, ο Ο. Καλογήρου υποχρεώθηκε να κατεβάσει από τον λογαριασμό του στο Facebook υβριστικές αναφορές εναντίον του καθηγητή κοινωνικής ψυχιατρικής στο Πάντειο Στέλιου Στυλιανίδη. Είχε προηγηθεί ένα εξώδικο το οποίο οδήγησε τον Ορ. Καλογήρου σε δημόσια επανόρθωση προκειμένου να αποφύγει την αγωγή. Ο καθηγητής του ΑΠΘ είχε διαολοστείλει τον συνάδελφό του (ο οποίος δεν είναι καν στο Facebook) και του είχε επιτεθεί με χουλιγκανική αισθητική, επειδή ενοχλήθηκε από άρθρο του με τίτλο «αντιΣΥΡΙΖΑ φανατισμός και η κουλτούρα του κακού» (Athens Voice). Καθυβρίζοντάς τον έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί ότι προωθεί λογικές σοβιετικών ψυχιατρείων για τους αντιφρονούντες, έναν ψυχίατρο που ήρθε από το Παρίσι στην Ελλάδα για να συνδράμει τον αγώνα να δοθεί τέλος στην ντροπή της Λέρου και ο οποίος αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις για την αποασυλοποίηση, την κατάργηση όλων των ψυχιατρείων της χώρας και την προώθηση της κοινοτικής ψυχιατρικής.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επέλεξε για την ηγεσία του ΔΟΑΤΑΠ έναν πανεπιστημιακό που κανιβάλισε συνάδελφό του και διακρίθηκε διαδικτυακά για το τυφλό αντιΣΥΡΙΖΑ μένος του. Ίσως είναι και αναμενόμενο...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: