31.1.20

Τρίτη «ηχηρή» κίνηση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη...

...προαναγγέλλει το antinews...

Μετά την ηχηρή απουσία από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά κι από την ψηφοφορία για την τροπολογία σχετικά με τις ποινές στον ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη, φαίνεται πως ο Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει και σε τρίτη «ηχηρή» κίνηση, η...
οποία μάλλον θα είναι και η φαρμακερή. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το φιλοσαμαρικό site antinews.gr.

Κι αν στην πρώτη περίπτωση το θέμα δεν πήρε μεγάλη διάσταση, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει από καιρό το ταξίδι του στις ΗΠΑ, στη δεύτερη περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε λίγος μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά αφού δεν μπόρεσε να κάνει πράξη την απειλή του ότι όποιος απουσιάσει από την ψηφοφορία θα διαγραφθεί.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Ήδη με τις δυο ηχηρές κινήσεις που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, έχει επισκιάσει τον Μητσοτάκη.

Κι από τη στιγμή που φοβήθηκε να τον διαγράψει, επλήγη σε μεγάλο βαθμό η ηγετική του πυγμή.

Άρα, κινδυνεύει να μην μπορεί να επιβληθεί στους βουλευτές του.

Συνεπώς, θεωρούμε ότι η τρίτη κίνηση που θα κάνει ο Σαμαράς, θα είναι και η φαρμακερή.

Διαφορετικά, ο Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να σταθεί ως αρχηγός. Ιδιαίτερα όταν λήξει το δεκαοκτάμηνο της λίστας και… απελευθερωθούν οι βουλευτές».

Το φιλοσαμαρικό antinews.gr δεν μένει φυσικά εκεί. Στο ίδιο άρθρο αναφέρονται επίσης τα εξής:

«Μετά από το στραπάτσο, απόρροια της ντροπολογίας για την υπόθεση ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗΣ και την φωτιά στα μπατζάκια του Μητσοτάκη που έβαλε ο Σαμαράς, ο… Κάλαχαν συνέλαβε τον γνωστό… τοξοβόλο μπας και αλλάξει την ατζέντα.

Ωστόσο, παρά τις άοκνες προσπαθείες του φιλοκυβερνητικού Τύπου, η «επιχείρηση παραπλάνηση» δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Πως να στεφθεί εξάλλου, μετά από το μπουρλότο που έριξε στο Μαξίμου ο Σαμαράς.

Ο οποίος πλέον, επί της ουσίας εκφράζει τον λαό της Νέας Δημοκρατίας.

Βλέπετε, η καρέκλα της εξουσίας τύφλωσε τον Μητσοτάκη και έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους λόγους που τον κατέστησαν αυτοδύναμο.

Δηλαδή, την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, την ακύρωση του αίσχους των Πρεσπών και την επιστροφή σε μια περήφανη Ελλάδα που δεν θα σκιάζεται ούτε από τις εντολές των αποικιοκρατών – κορακιών, αλλά ούτε και από τις απειλές των επεκτατικών γειτόνων.

Κι απ΄ ό, τι φαίνεται, ο Σαμαράς δεν θα σταματήσει να του τους υπενθυμίζει. Κάτι που έκανε πάντοτε άλλωστε, είτε ήταν στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο.

Βέβαια, ενδέχεται να ζοριστεί ο Κυριάκος από τις συνεχόμενες υπενθυμίσεις και να τον διαγράψει από το κόμμα βαυκαλιζόμενος ότι θα του κλείσει το στόμα, με κίνδυνο να τον κάνει ήρωα»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: