30.1.20

«Πρέπει να περνάτε δύσκολες ώρες»...

«Σπόντα» Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το «άδειασμα» Σαμαρά...


Εκτός της ολομέτωπης επίθεσης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για εθνικά θέματα αλλά και το χάος στο ποδόσφαιρο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να πετάξει και ένα «καρφί» για το «γαλάζιο» εσωκομματικό ζήτημα που ανέκυψε την Τετάρτη με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από...
τη χθεσινή ψηφοφορία (στην τροπολογία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη), στην οποία ο πρωθυπουργός είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

«Δεν είστε άξιοι εμπιστοσύνης. Αυτό έχει αρχίσει να γίνεται φανερό στη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χθεσινό «γαλάζιο» εσωκομματικό επεισόδιο:

«Ειδικά μετά το χθεσινό σας ηχηρό άδειασμα από τον Αντώνη Σαμαρά που έσπασε την κομματική πειθαρχία, ειλικρινά κατανοώ ότι πρέπει να περνάτε δύσκολες ώρες».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Τσίπρας έκανε και μια σύγκριση των «δύσκολων ωρών» που έχουν περάσει οι πρωθυπουργοί της χώρας μέχρι τις ημέρες του κ. Μητσοτάκη.

«Παλιότερα, πρωθυπουργοί, κι εγώ μεταξύ αυτών, περνάγαμε δύσκολες ώρες πράγματι, αλλά για τις απαιτήσεις των δανειστών ή για κρίσιμες εθνικές συμφωνίες. Εσείς περνάτε (σ.σ. δύσκολες ώρες) για το ποδόσφαιρο κ. Μητσοτάκη», τόνισε και κατέληξε με νόημα:

«Ο καθείς και η μοίρα του, ανάλογα με τις ικανότητές του»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: