30.1.20

Τα γκολ και τα τρολ...


Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε. Γιατί σηκώνει βέβαια πολλή πλάκα η διαχείριση του ποδοσφαιρικού, και τα εύοσμα που έχωσε μπροστά στη μύτη μας. Η ξαφνική έξαφνα αλλαγή στάσης μεγάλων ΜΜΕ που χθες αποθέωναν τον Μητσοτάκη και σήμερα ανακάλυψαν τη μεσοτοιχία της βίλας του με του Χριστοφοράκου

Που...
χθες υμνούσαν την πολιτική του και σήμερα ανακάλυψαν ότι οι συντάξεις δεν αυξάνονται, αλλά μειώνονται. Και είδαν επιτέλους ακόμα και το μεγάλο πρόβλημα με τα φάρμακα. Και διαπιστώνουν ότι ο πρωθυπουργός δεν σέβεται τους νόμους. Άσε που και είναι ευεπίφορος σε εκβιασμούς, παλαιοκομματικός, αναποτελεσματικός, πονηρούλης...

Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε. Γιατί τα ποδοσφαιρικά αποκάλυψαν τη σαπίλα στο σύστημα εξουσίας. Αυγενάκης, Μητσοτάκης, Μενδώνη, βαρόνοι, όλος ο καλός ο κόσμος που φροντίζει το ζην, το ευ ζην, το ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και το ευ ενημερώνεσθαι των Ελλήνων.

Καμαρίλα, διορισμοί της τελευταία στιγμής σε κρίσιμες επιτροπές, νόμοι λάστιχο κι αν το σώβρακο σφίγγει αλλάζει το λάστιχο, τρόμος πάνω από την πόλη, κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα. Και pay roll, πολύ pay roll.

Ο ένας έχει τόσους, ο άλλος τόσους. Εδώ, εκεί, ψηλά, λίγο πιο ψηλά, χαμηλά, λίγο πιο χαμηλά. Και δεξιά, λίγο πιο δεξιά, πολύ πιο δεξιά. Αηδία! Εντελώς πολιτική.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Θανάση Καρτερού, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: