31.1.20

«Φρεσκάρισε» κι άλλο τη μνήμη του...

Προσήλθε σήμερα στον Άρειο Πάγο ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος είχε ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ισχυριζόμενος ότι έχει και άλλα στοιχεία για την...
υπόθεση της Novartis. Αφού κατέθεσε την πικρία του για τον «άδικο τρόπο» που τον αντιμετώπισαν η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και ΓΕΔΔ, Μαρία Παπασπύρου, τελικά συμπέρανε ότι η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς έχει ενεργήσει με δόλο προκειμένου να ενοχοποιήσει τρεις πολιτικούς.

Ζήτησε μάλιστα από τους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τα παραπάνω πρόσωπα, προσθέτοντας αυτήν τη φορά και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Χωρίς επιπλέον στοιχεία και με οδηγό την πολλοστή κατάθεσή του, ο Ιωάννης Αγγελής έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης. Με αυτό τον τρόπο βγάζει το σκάνδαλο Novartis από το προσκήνιο μετατρέποντάς το σε πολιτικό θρίλερ.

Τα πρόσωπα που «βάσει σχεδίου» ενοχοποιήθηκαν είναι σύμφωνα με τον κ. Αγγελή ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πίσω από όλα αυτά, φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Ρασπούτιν.

Μετά την κατάθεση Αγγελή, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ζαχαρής διαβίβασε αμέσως αντίγραφο της κατάθεσης του κ. Αγγελή με τις νέες καταγγελίες στη Βουλή...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: