31.1.20

Το κόκκινο εξώφυλλο των ΝΕΩΝ...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Έκανε ένα λάθος χθες μιλώντας στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης. Δεν ήταν το μοναδικό βέβαια, αλλά αυτό έβγαζε μάτι. Και δεν αναφέρομαι στο καταπληκτικό που είπε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στα μνημόνια. Το...
ακούσαμε και αυτό.

Σε άλλο αναφέρομαι. Στο τέλος της δευτερολογίας του λοιπόν χθες στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα κόκκινα εξώφυλλα που αφιέρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τις εφημερίδες του, στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε κατά λέξη: «Μιλήσατε κ. Τσίπρα με ονόματα. Να μιλήσω και εγώ λοιπόν με ονόματα. Εξ όσων θυμάμαι, ο κ. Μαρινάκης είναι αυτός ο οποίος σας έκανε διθυραμβικά εξώφυλλα στις εφημερίδες, μέχρι που δεν τα βρήκατε κάπου. Δεν ξέρω που. Αλλά αυτός σας στήριξε με κόκκινα εξώφυλλα».

Το κόκκινο εξώφυλλο των ΝΕΩΝ είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω. Ημερομηνία: 26/01/2015. Μία ημέρα μετά τις εκλογές που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.



Υπάρχει μόνο μία μικρή λεπτομέρεια που χαλάει στον κ. Μητσοτάκη το αφήγημα: τα ΝΕΑ δεν ανήκαν τότε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οπότε είναι λίγο δύσκολο ο επιχειρηματίας να τους αφιέρωνε εξώφυλλα. Αλλά μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει μία ωραία ιστορία...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: