31.1.20

«Τον Σαμαρά δεν μπορεί κανείς να τον σκοτώσει πολιτικά»... 
Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στον απόηχο του πολέμου που μαίνεται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έκανε μέσω ραδιοφώνου ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο...
κ. Μπαλτάκος, πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης να μιλήσει για την ποδοσφαιρική κρίση και ρωτήθηκε για την ηχηρή απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τις ψηφοφορίες για την τροπολογία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την ψηφοφορία για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Εγώ εκείνο που μπορώ να σας πω ευρύτερα είναι ότι ο Σαμαράς δεν είναι άνθρωπος, ο οποίος δέχεται να πεθάνει πολιτικά και δεν μπορεί κανείς να τον σκοτώσει πολιτικά. Δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει σπίτι να κοιτάει τοίχους, δεν το έχει αυτό, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτός» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέστη στην πρόσφατη ψηφοφορία για την τροπολογία της κυβέρνησης που είχε στόχο την αποκλιμάκωση στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ, παρά τις διαρροές Μαξίμου ότι δόθηκαν εξηγήσεις, ο ίδιος διέρρεε ότι δεν του ζητήθηκαν και δεν δίνει εξηγήσεις, δημιουργώντας έναν ακόμη δυνατό πονοκέφαλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αύριο στην έκδοση του Σαββατοκύριακου η «Εφημερίδα των Συντακτών» θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τη σύγκρουση του Αντώνη Σαμαρά με την οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία κρατά εδώ και πολλά χρόνια...


Δεν υπάρχουν σχόλια: