3.1.20

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση οι πράσινοι...

4667948Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ δίχως να έχει τον...
Ιαν Βουγιούκα στην αποστολή, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα για λόγους τακτικής, με το βάρος να πέφτει στον Ντίνο Μήτογλου, τον οποίο ο Ρικ Πιτίνο έχει προαναγγέλλει ότι θα χρησιμοποιεί αρκετά στη θέση «4».

Η ΤΣΣΚΑ, που παίζει εδώ και μήνες χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν, έχει ρεκόρ 11-5 και θέλει να φτάσει για δεύτερη φορά φέτος σε τέταρτη σερί νίκη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).

Σε δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της αποστολής, ο Πιτίνο χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ μια από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιορίσει την περιφέρεια της ρωσικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της περιφερειακής άμυνας και των ριμπάουντ.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Euroleague και μία από τις πολυνίκεις του θεσμού» δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής και συμπλήρωσε: «H περιφέρειά της αποτελεί την βασική της δύναμη και θα πρέπει να την περιορίσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην περιφερειακή μας άμυνα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τον Ντίνο (σ.σ. Μήτογλου) στη θέση "4", γιατί βάσει ποσοστού είναι ο καλύτερός μας ριμπάουντερ και χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι»...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: