24.1.20

Καλλιάνος ο μασκοφόρος...

Να ψηφίσει φορώντας μάσκα λόγω βαριάς μορφής γρίπης που τον είχε προσβάλλει ήθελε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος στην ψηφοφορία για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, χωρίς, ωστόσο, να του το επιτρέψει ο...
γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, για να μην προκληθεί πανικός στην Ολομέλεια.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης», ο κ. Καλλιάνος ήταν κρεβατωμένος με 39 βαθμούς πυρετό και οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει κλινήρης και να μην μετακινηθεί, καθώς υπήρχε κίνδυνος να υποτροπιάσει και βεβαίως να κολλήσει και άλλους.

Όμως, ο «γαλάζιος» βουλευτής – προκειμένου να μην απουσιάσει από την ψηφοφορία – τηλεφώνησε στον κ. Καλαφάτη, ενημερώνοντάς τον ότι θα προσέλθει στη Βουλή, φορώντας μάσκα.

«Εάν εμφανιστείς με μάσκα στην Ολομέλεια θα προκληθεί πανικός. Θα φύγουν όλοι», φέρεται να του απάντησε ο κ. Καλαφάτης, ο οποίος στη συνέχεια του έδωσε την εξής λύση σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Θα έρθεις στη Βουλή με μάσκα και θα κατευθυνθείς στο Ιατρείο. Κάτσε εκεί, μην πεις τίποτα σε κανέναν και όταν πλησιάζει να φωνάξουν το όνομά σου από τον κατάλογο, θα σε καλέσω. Βγάλε την μάσκα και έλα να ψηφίσεις. Ουδείς θα καταλάβει το παραμικρό»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: