3.1.20

«Μόνο τότε θα φύγει η μητέρα μου από την Κίναρο»...

Η κόρη της κυρά Ρηνιώς στο «Εκτός Γραμμής»...

ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη δήλωσε η κόρη της κυρά Ρηνιώς, Ακάθη Κατσοτούρχη, μετά τον εντοπισμό της μητέρας της από τους διασώστες.

Μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, η κόρη της...
μοναδικής κατοίκου της Κινάρου δήλωσε πως «το τηλέφωνο που έχει είναι δορυφορικό, αλλά το μόντεμ του χρειάζεται ρεύμα. Το πρόβλημα προέκυψε τώρα γιατί χάλασαν τα φωτοβολταϊκά».

Όπως είπε η ίδια, στο παρελθόν η μητέρα της είχε γεννήτρια, η οποία χάλασε, αλλά δεν την είχε φτιάξει γιατί τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί της, δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ρεύμα. Το μόνο που  μου μετέφεραν είναι ότι είναι καλά στην υγεία της. Επίσης, ο κ. Στεφανής μού υποσχέθηκε τις επόμενες μέρες να πάνε εκεί να τα φτιάξουν όλα», πρόσθεσε.

«Οι διασώστες τής πρότειναν να φύγει από το νησί, αλλά αρνήθηκε, δεν ήθελε να πάει στη Ρόδο. Η μητέρα μου δεν θέλει να φύγει από το νησί, έχει και τα σκυλάκια της, που δεν θέλει να τα αφήσει μόνα τους», είπε η κόρη της κυρά Ρηνιώς.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η  μητέρα της εφοδιάζεται με τρόφιμα μέσω της Αμοργού, καθώς υπάρχει σκάφος που τής πηγαίνει τρόφιμα κάθε εβδομάδα, αν και αν υπάρχει κακοκαιρία μπορεί να καθυστερήσει  κάποιες ημέρες.

«Στο νησί μένει μόνη της και πηγαινοέρχεται μόνο ο αδερφός μου», σημείωσε και όπως αποκάλυψε η μητέρα της τής έχει πει ότι θα φύγει από εκεί όταν πλεόν δεν την κρατούν τα πόδια της. 

«Φυσικά και τη θέλω δίπλα μου, αλλά δεν μπορώ να την πιέσω. Είμαι πολύ περήφανη για τη μητέρα μου, είναι το καμάρι μου», κατέληξε...

Δείτε βίντεο στο newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: