4.10.21

«Η δική μας Παράταξη υπάρχει για τον λαό»...


Μία μόνο φράση χρειάστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου για να βάλει όλους τους επίδοξους αρχηγούς του Κινήματος Αλλαγής στη θέση τους και να τους θυμίσει ποιου ακριβώς κόμματος επιθυμούν να ηγηθούν.

«Η δική μας Παράταξη, υπάρχει για τον λαό, και για να αλλάζει διαρκώς ό,τι δεν... υπηρετεί τα συμφέροντά του», είπε από το βήμα της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής ο πρώην πρωθυπουργός, τονίζοντας πως όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με τον δημοκρατικό σοσιαλισμό και τη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη. 

«Οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού έχουν και μέλλον και προοπτική», είπε, καλώντας τους συντρόφους του στην οικοδόμηση μιας νέας, προοδευτικής συμμαχίας κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. 

Τους έστειλε, δε, και δύο μηνύματα : «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μιλάμε μεν για την Παράταξή μας, αλλά ο καθένας μας να θέλει να τη φέρει στα μέτρα του», είπε, προσθέτοντας με νόημα πως «η ενότητα δεν αφορά μόνο στην ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί, παρά τις όποιες διαφορετικές αντιλήψεις ή θέσεις, αλλά συνεπάγεται και την ανάγκη σεβασμού των αρχών και των αξιών μας». 

Ο ίδιος εξάλλου, έχει πολλές φορές υποστηρίξει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει η Αλλαγή με τη συντήρηση και η συντήρηση δεν είναι μόνο δεξιά. Και ο νοών, νοείτω…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: