5.10.21

Το Μαξίμου άδειασε (;) τον Βορίδη για τις παρελάσεις...


Χθες (Δευτέρα) το πρωί, βγήκε ο Μάκης Βορίδης και ανακοίνωσε ότι οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και μάλιστα με τη συμμετοχή όχι μόνο των εμβολιασμένων, αλλά και των ανεμβολίαστων. Χαμός! Πρώτο θέμα... σε όλα τα sites- δικαίως.

Λίγες ώρες αργότερα, στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους υπουργούς να μιλάνε λιγότερο και να δουλεύουν περισσότερο.

Αργά το απόγευμα, όσοι δημοσιογράφοι έψαξαν και ρώτησαν γιατί το μυαλό τους είχε πάει σε δύο υπουργούς που είχαν εμφανιστεί σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Ένας ήταν ο Μάκης Βορίδης και ο δεύτερος ο Θάνος Πλεύρης.

Όσοι ρώτησαν, έμαθαν ότι ο πρωθυπουργός είχε εκνευριστεί σφόδρα με τον υπουργό Εσωτερικών και όχι με τον Πλεύρη ο οποίος εμφανίστηκε περίπου την ίδια ώρα με τον Βορίδη σε άλλο κανάλι και μιλώντας για τις παρελάσεις αναφέρθηκε στις 3 βδομάδες που μεσολαβούν μέχρι τότε επαναλαμβάνοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να μην κλείνει η οικονομία και η κοινωνική δραστηριότητα “αξιολογώντας πάντοτε την επιδημιολογική εικόνα”.

Ταυτοχρόνως, υπουργοί που τρέχουν (στη Θεσσαλονίκη) και δεν φτάνουν έλεγαν σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι αδυνατούν να καταλάβουν αυτές τις δηλώσεις.

Αργότερα, το βράδυ, η διαρροή που έγινε από πηγή του Μαξίμου, δεν άφηνε καμιά αμφιβολία. “Για τις παρελάσεις αποφασίζουν οι περιφέρειες” ήταν το σχόλιο και ουδείς σκέφτηκε πως αδειάζαν κάποιο άλλο ει μη μόνον τον Βορίδη.

ΥΓ: Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη- την πιο επικίνδυνη περιοχή, θα γίνει. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας  μόνο που δεν θα ανεβεί στο τανκ- που λέει ο λόγος…  

debater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: