22.2.16

Απέρριψε τις προτάσεις Τσίπρα το μπλόκο των Τεμπών…

Απέρριψαν τις προτάσεις Τσίπρα και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Κλειστά τα Τέμπη

Απέρριψε τις προτάσεις της κυβέρνησης η πλειοψηφία των αγροτικών μπλόκων στην Ελλάδα, με τους αγρότες μάλιστα να διαμηνύουν πως...
θα κλιμακώσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους, όπως είχε εξάλλου διαφανεί από τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους μετά τη συνάντηση το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το μπλόκο των Τεμπών μετά τη γενική συνέλευση σήμερα το βράδυ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις. Οι αγρότες ήδη έκλεισαν τα Τέμπη, ενώ σημειώθηκε ένταση με οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι κινούνταν στην εθνική οδό.

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν και την γέφυρα του Στομίου, αποκλείοντας την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού, ενώ υπάρχουν προτάσεις να κλείσουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές.
Στο μπλόκο της Νίκαιας, που δεν έστειλε εκπρόσωπο στο σημερινό ραντεβού με τον πρωθυπουργό οι αγρότες τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας ανταπόκριση από την κυβέρνηση στην πρόταση που κατέθεσαν για ξεχωριστή συνάντηση αύριο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ σε γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα, και για την Τετάρτη προγραμμάτισαν με δυο λεωφορεία να ταξιδέψουν στον Προμαχώνα προκείμενου να δηλώσουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: