29.2.16

Τα όνειρα του αντιπροέδρου...


Στρατόπεδα συγκέντρωσης παντού θέλει να βλέπει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιμένει ότι έτσι θα...
σταλεί το μήνυμα σε μετανάστες να μην έρθουν στην Ελλάδα.

Πιστός στο ακραίο του δόγμα (από εποχής Ξένιου Διός και... πολύ πιο πίσω) ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι προτιμά τα τα κλειστά στρατόπεδα, ενώ σημειώνει ότι αυτή είναι και η θέση της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές, τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όμως, επανήλθε και στα όσα δήλωσε την Κυριακή για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό αναφωνώντας «και λίγα είπα».

Σημείωσε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως... πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα. Υποστήριξε ακόμη ότι «αποδεικνύεται πως ο κ. Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα».

Επίσης, ζήτησε απαντήσεις από την κυβέρνηση γιατί επέλεγε ο κ. Τσίπρας να κάνει ραντεβού με τον εκδότη Στ. Ψυχάρη, αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Επισημαίνουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι πλέον ένας τηλεπαρουσιαστής σε κάποιο παρακμιακό κανάλι, ούτε στέλεχος ενός κόμματος με φθίνουσα πορεία, αλλά αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τι γνώμη έχει;

Έχει;

Από τη στήλη "Παρασκήνια"
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: