29.2.16

Παρίσι: Νοίκιασαν σπίτι για πάρτυ...

Το σπίτι για τις διακοπές στο Παρίσι διέθετε πισίνα, κήπο και... ένα πτώμα
αλλά τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη...

Μερικοί φίλοι νοίκιασαν ένα πανέμορφο σπίτι του 19ου αιώνα στα νότια προάστια του Παρισιού για να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το σπίτι που είχαν νοικιάσει μέσω διαδικτύου είχε όλα όσα...
υποσχόταν. Δυο ορόφους με κήπο, πισίνα και χώρο για τρέξιμο, αλλά και μία γυναικεία σορό σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας, το πτώμα ανακαλύφθηκε την Κυριακή στην άκρη του κήπου του σπιτιού στην περιοχή της Εσόν. Το πτώμα βρέθηκε σε χαμηλή τρύπα στο έδαφος, καλυμμένη με κλαδιά.

Η γυναικεία σορός, αναφέρεται, ήταν ντυμένη αλλά δεν φορούσε παπούτσια. Φορούσε ένα δαχτυλίδι με «μεγάλη πέτρα», όμως δεν βρέθηκαν πάνω της έγγραφα που να δείχνουν την ταυτότητά της.

«Η κατάσταση του σώματος, σε προχωρημένη αποσύνθεση, δεν επιτρέπει να εξηγηθούν τα αίτια του θανάτου» δήλωσε η αστυνομία η οποία τώρα αναμένει τα αποτελέσματα της αυτοψίας για να καθορίσει τα αίτια του θανάτου. Παράλληλα, λόγω της υποψίας τέλεσης εγκλήματος οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα με τον κάτοχο του ακινήτου να έχει ήδη κλιθεί σε ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: