29.2.16

Έκτακτες συσκέψεις...


...σε Υπ. Εσωτερικών, Περιφέρεια Αττικής και ΝΔ...

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα, θα συζητηθούν σε...
έκτακτη σύσκεψη του υπουργείου Εσωτερικών την Δευτέρα στις 14:00. Έκτακτες συσκέψεις και σε Περιφέρεια Αττικής και ΝΔ.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρεία του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Κώστας Αγοραστός και εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη, η επίλυση του προβλήματος απαιτεί «εθνικό σχεδιασμό, ενημέρωση και συντεταγμένη αντιμετώπιση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς» καθώς πρόκειται για εθνικό ζήτημα που αφορά όλους.

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στην περιφέρεια Αττικής με τη συμμετοχή των επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής.

Εκτάκτως για το προσφυγικό συνεδριάζει και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεως της ΝΔ σήμερα στα γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Δένδιας, η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη,ο ειδικός Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Μάκης Βορίδης, ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: