29.2.16

Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια στο Αμαλία Φλέμινγκ...

Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια στο Αμαλία Φλέμινγκ - Έπεσε από το παράθυρο

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του άδικου θανάτου μιας 35χρονης νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, στην προσπάθειά της να μπει στο δωμάτιο ΜΕΘ όπου είχε κλειδωθεί κατά...
λάθος. Η γυναίκα σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, της οποίας η πόρτα είχε κλειδώσει.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η άτυχη γυναίκα κλείστηκε έξω από τη ΜΕΘ, της οποίας η πόρτα κλειδώνει αυτόματα. Ωστόσο, η 35χρονη νοσηλεύτρια δεν είχε πάνω της τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα και κανένας συνάδελφός της δεν βρισκόταν μέσα για να της ανοίξει. Στην προσπάθειά της να επιστρέψει άμεσα στη θέση της και να μη μείνουν μόνοι οι νοσηλευόμενοι, αποφάσισε να περάσει από ένα παράθυρο που βλέπει στο φωταγωγό.

Δυστυχώς, όμως, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Η άτυχη 35χρονη μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Την τραγική είδηση γνωστοποίησαν, μέσω του blog τους, οι εργαζόμενοι του Αμαλία Φλέμινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: