15.2.16

ΣυμβασιούχΟΙ ΟΤΑ στην Κουμουνδούρου ...

Συμβασιούχοι ΟΤΑ σε Φωτίου: Φέρε τα λεφτά να φάμε γεμιστά

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Ενοχλημένοι με τη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας είναι οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας, που...
βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου και διαμαρτύρονται για τα δεδουλευμένα έξι μηνών και τις συμβάσεις τους που λήγουν στο τέλος Ιουνίου.

Προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να μην οξυνθεί η ένταση, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Καραγεώργος, κατέβηκε στο δρόμο για να συνομιλήσει με τους διαδηλωτές, ωστόσο ο θυμός των εργαζομένων ξεχείλιζε, κάτι που φάνηκε και στον διάλογο που ακολούθησε, όταν ο κ. Καραγεώργος τους ζήτησε να συζητήσουν σε χαμηλότερους τόνους:

«Όταν φωνάζατε εσείς ήταν καλά ε; Τώρα δεν θέλετε. Εμείς θα φωνάξουμε» είπε σε έντονο ύφος ένας από τους διαδηλωτές κατά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να απαντά: «Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα θα φύγω. Γιατί ήρθατε εδώ; Για την τηλεόραση ή για το πρόβλημα;»

Οργισμένοι εργαζόμενοι ΟΤΑ κατά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Καραγεώργου


Νωρίτερα οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση προωθεί μετά τον Ιούνιο τη συνέχιση του θεσμού των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ, αλλά με νέο προσωπικό που θα επιλέξει -όπως λένε- με κομματικά κριτήρια.

Εργαζόμενοι ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Εργασίας








Δεν υπάρχουν σχόλια: