3.2.16

Αγρότες: Κρίσιμη η συνέλευση στα Τέμπη το βράδυ...

Αγρότες: Κρίσιμη η μεγάλη συνέλευση των συνδικαλιστών στα Τέμπη το βράδυ

Στις επτά σήμερα το απόγευμα αναμένεται η μεγάλη συνέλευση των συνδικαλιστών που βρίσκονται στα Τέμπη, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να...
συζητήσουν για πιο δραστικά μέτρα σε ενδεχόμενη αρνητική στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση.

Επίσης, η συνέλευση αυτή αφορά την ενημέρωση του κόσμου για τα αιτήματα των αγροτών που έστειλαν στο Πρόεδρο της Βουλής.

Να θυμίσουμε ότι οι αγρότες περιμένουν απάντηση για καθορισμένο ραντεβού από την πλευρά της κυβέρνησης την Παρασκευή, για να συζητήσουν για τα αιτήματά τους.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε διάλογο με την κυβέρνηση, έχουμε προετοιμαστεί και σε νομικό επίπεδο, καθώς έχουμε προσλάβει τεχνικούς συμβούλους, με τους οποίους μπορεί όχι μόνο η ελληνική βουλή αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα να συζητήσουν μαζί τους, τόσο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, όσο και για άλλα σοβαρά θέματα τα οποία μπορούν να διευθετηθούν, για να γίνουμε κι εμείς μέλος της ευρωπαϊκής αγοράς». Ο κύριος Σιδηρόπουλος αναφέρει, μεταξύ άλλων,ότι οι αγρότες δεν έχουν λάβει ακόμη τις πληρωμές από τα ευρωπαϊκά προγράμματα του 2009, 2011, και 2013.

Στις 4 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μεγάλη συνέλευση αγροτών στην Κατερίνη.

Για αύριο Πέμπτη, ημέρα γενικής απεργίας, υπάρχει η διάθεση και η Κοιλάδα να παραμείνει ανοιχτή προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι πολίτες θέλουν να μετακινηθούν για να μετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ωστόσο η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις απεργιακές εκδηλώσεις ενώ για την Κυριακή έχουν καλέσει εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στην Νίκαια στις 12 το μεσημέρι, για αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και παραπέρα συντονισμό.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: