28.2.16

Λούζεται η "αγάπη" τους στο Γουαδαλκιβιρ...

Εντονη κριτική με σκληρές εκφράσεις δέχθηκαν από τους ομιλητές οι βουλευτές του Ποταμιού, στην τρίτη μέρα του συνεδρίου του Κινήματος.

Τα...
περισσότερα πυρά δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Θεοχάρης για τον όρο «τρία Ποτάμια» που χρησιμοποιήσε στην ομιλία του το Σάββατο, επιρρίπτοντας παράλληλα στον Σταύρο Θεοδωράκη τις ευθύνες για την πτώση των ποσοστών του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις κακές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις.

Μετά την εκλογή του ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια, αλλά μόνο ένα και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του "είσαι" και τη δημοσιότητα του "δεν είσαι". Πρόσθεσε ότι το κόμμα δεν είναι ούτε του ίδιου, ούτε των βουλευτών, αλλά των εθελοντών και των μελών του. Σχολίασε και τα δημοσιεύματα για συνάντηση του κ. Τσίπρα με εκδότη μιλώντας για υποκριτές, ψεύτες και ανάλγητους, σημειώνοντας ότι το Ποτάμι, ότι κάνει το κάνει δημοσίως, ενώ είπε ότι συμφώνησε με τον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό να γίνει άμεσα...

newpost.gr 

Wikipedia: Γουαδαλκιβίρ, είναι ο μεγαλύτερος σε μήκος ποταμός στην Ιβηρική χερσόνησο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: