22.2.16

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι αγρότες στο Μαξίμου

...οι αγρότες στο Μαξίμου...

ΦΩΤΟ...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι η συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι εκπρόσωποι των...
39 μπλόκων που παραβρίσκονται τελικά στο σημερινό ραντεβού για το ασφαλιστικό υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους πριν καν πλησιάσουν το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ η περιοχή της Ηρώδου Αττικού είναι αποκλεισμένη από κλούβες των ΜΑΤ.

Ενδεικτικό και το γεγονός ότι από την περιοχή περνούν μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, ενώ οι δημοσιογράφοι στέκονται απέναντι από την είσοδο σε προκαθορισμένο σημείο. Κλούβες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει και την έξοδο της Ηρώδου Αττικού προς την Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ οι αγρότες οδηγούνται συνοδεία αντρών ασφαλείας από την πλαϊνή είσοδο στο εσωτερικό του Μεγάρου.






Στην συνάντηση εκτός από τον πρωθυπουργό, μετέχουν και οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εκ μέρους των αγροτών 20 εκπρόσωποι από τα μπλόκα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Όπως δήλωσαν νωρίτερα οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα Τέμπη Παναγιώτης Καλογιάννης και από τις Μικροθήβες Χρήστος Μάντσιος, οι επιφυλάξεις και οι αμφισβητήσεις που είχαν ξεπεράστηκαν καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από το Μέγαρο Μαξίμου και συμμετέχουν στην συνάντηση.

Η εμπλοκή είχε δημιουργηθεί καθώς οι αγρότες είχαν ενστάσεις για το ποιοι θα ήταν αυτοί που θα κάθονταν στο τραπέζι του διαλόγου καθώς δεν ήθελαν να καθίσουν και με εκπροσώπους από άλλους φορείς που τους θεωρούν μη αγρότες, δεν ανήκουν στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και δεν έχουν βγει στα μπλόκα.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: