31.12.21

«Τι περιμένουν Μπακογιάννης και Ρουβάς...


...για να ματαιώσουν τη φιέστα της ντροπής;»...

Ύβρις για τους 21.000 νεκρούς «να σπας πιάτα και να μοιράζεις χαμόγελα από τα ύψη του Λυκαβηττού με τον Σάκη Ρουβά» χαρακτηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου, την αποψινή συναυλία 17 λεπτών του Σάκη Ρουβά με κόστος 215.000 ευρώ κάνοντας... λόγο για «πολλά πεταμένα λεφτά που θα έκαναν καλύτερη τη ζωή στους φτωχούς της πόλης».

«Έχετε ακόμη μερικές ώρες να ζητήσετε συγνώμη για την μανία επίδειξης, κυνισμού και αλαζονείας και να πάρετε πίσω την αισχρή και πανάκριβη φιέστα σας κύριε Μπακογιάννη» ο επικεφαλής της παράταξης Ανταρσύα στις γειτονιές.

Σχολιάζοντας την απάντηση του δημάρχου μπροστά στην κατακραυγή, ο κ.  Κωνσταντίνου χαρακτηρίζει ανατριχιαστική τη σύγκριση των προηγούμενων χρονιών και τη επίκληση ότι «"κάθε χρόνο τα ίδια ακούει για τα χρήματα που ξοδεύονται για την πρωτοχρονιάτική γιορτή". Δεν βλέπει την διαφορά άραγε; "Απουσιάζουν" πολλές χιλιάδες Αθηναίοι και κάτοικοι άλλοι πόλεων που δεν θα σας ακούσουν να εκφωνείτε την αντίστροφή μέτρηση για την έλευση του νέου χρόνου δίπλα στον αστέρα Ρουβά».

«Αν με τις δεκάδες χιλιάδες κρούσματα της Όμικρον και τις 21.000 νεκρούς επιμένει ακόμη ο κύριος Μπακογιάννης να πραγματοποιήσει φιέστα χαράς για την έλευση του 2022, τι να πεις κανείς» αναρωτιέται ο δημοτικός σύμβουλος για να προσθέσει τα εξής:

«Θεωρείτε "κανονικότητα" την εξαφάνιση του πληθυσμού μιας ολόκληρης πόλης; Εκτός αν πιάσανε τόσο πολύ πάτο στην κυβέρνηση ώστε να πανηγυρίζουν για το success story της διαχείρισης της πανδημίας με γκλαμουράτες γιορτές μέσω Δημάρχου Αθήνας όταν σε 21.000 οικογένειες δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα για τους αγαπημένους τους που χάθηκαν στις ΜΕΘ».

Και αναφέρεται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ίδιας φροντίδας εντός και εκτός εντατικών, που διαψεύστηκαν σημειώνοντας: «Ναι, εκείνες τις ΜΕΘ για τις οποίες οι δολοφόνοι της κυβέρνησης δεν εκτιμούσαν ότι χρειάζονταν να είχαν στελεχωθεί εγκαίρως, ώστε να κάνουν την πολύτιμη δουλειά τους και όταν ξεπερνούν τον αριθμό των 450, όπως επιστημονικά το έθεσε η έρευνα των Τσιόδρα-Λύτρα»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: