18.9.21

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας...Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή του...

ΒΙΝΤΕΟ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο θα πραγματοποιήσει ομιλία και την Κυριακή το μεσημέρι θα δώσει την... καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Αλ.Τσίπρας έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την διοίκηση και το σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΘ - Helexpo, ενώ θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

10:00 Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo

10:30 Συνάντηση με Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ- Helexpo

10:45 Περιοδεία σε Περίπτερα της Έκθεσης

19:30 Ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

13:00 Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης


Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με προτάσεις για την ανάκαμψη της χώρας από την ανεργία, την ακρίβεια και την πανδημία, καθώς και για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα ξεδιπλώσει κατά τη διήμερη παρουσία του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα σηκώσει το γάντι που του έριξε πριν από μία εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και θα απαντήσει στο ίδιο ύφος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά την ομιλία του απόψε το βράδυ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα απευθυνθεί στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας, όσο και κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, αναμένεται να αναφερθεί στον τρόπο αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, στην ενίσχυση του ΕΣΥ, ενώ θα προσπαθήσει να αποδομήσει το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη των νέων.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι θα αναφερθεί και στα ζητήματα δημοκρατίας, διαφάνειας στην ανάθεση δημόσιων συμβάσεων και θα επανέλθει στην κριτική του για χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: