30.9.21

Η γκάφα του Αθανασίου...


Την ώρα που στην Κρήτη συζητήθηκε εντόνως η «ανεμελιά» που επέδειξε ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι, μία… γκάφα του αντιπροέδρου της Βουλής παραλίγο να φέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιμέτωπο με μία νέα… «Ικαρία». 

Ο Λέσβιος βουλευτής, την... ώρα που προήδρευε στη συζήτηση για την Cosco, είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο και, απαντώντας στο τηλέφωνό του, άρχισε να λέει με… φιλοπαίγμονα διάθεση: 

«Έλα πες μου, έπινε λέει τσίπουρα, τα έπιναν μέσα στο γραφείο, έριξαν μια στροφή και πεντοζάλη χόρεψαν, τα έμαθες;». Προφανώς, επειδή το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό, τα λεγόμενα του Αθανασίου δεν τα άκουσε μόνο ο συνομιλητής του, αλλά και όλοι οι τηλεθεατές του καναλιού της Βουλής, αλλά και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες. 

Και με δεδομένο ότι στην Κρήτη χορεύουν πεντοζάλη και εκεί βρισκόταν μία ημέρα νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι κατάλαβαν για ποιον… χτυπούσε η καμπάνα. 

Πάλι καλά για τον ίδιο τον Αθανασίου, αλλά και το Μαξίμου, που ο βουλευτής δεν είπε και «όνομα», γιατί τότε τα πράγματα θα έπαιρναν περίεργη τροπή…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: