30.9.21

Παρουσιάστηκε η δράστις στο δικαστήριο...


Παρούσα και η Ιωάννα... 

ΒΙΝΤΕΟ

Στις 9 το πρωί έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η Ιωάννα Παλιοσπύρου, κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο. Η νεαρή γυναίκα έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από... τους δύο δικηγόρους της.

Η Ιωάννα θα μιλήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την μοιραία στιγμή αλλά και τον Γολγοθά που καταδικάστηκε να ανεβαίνει έκτοτε ενώ η κατηγορούμενη δεν είναι σαφές αν θα δώσει το παρών στη δίκη ώστε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην ασύλληπτη πράξη της. Εξάλλου, ενδεικτική των προθέσεών της η απουσία της από την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Το διαφορετικό σχετικά με την πρώτη μέρα της δίκης είναι ότι αυτή τη φορά παρούσα στο δικαστήριο είναι και η δράστις.



«Θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, θα βιώσει ξανά τα όσα πέρασε. Από εκεί και μετά θα δεχθεί ερωτήσεις κι από τους δικαστές κι από τους δικηγόρους των δυο πλευρών» ανέφερε για την κατάθεση της Ιωάννας ο δικηγόρος της Απ. Λύτρας εξηγώντας ότι το μόνο πράγμα που θέλει η νεαρή γυναίκα είναι «να μείνει ήρεμη και να εξηγήσει στους δικαστές αυτό που βίωσε. Ηρεμία χρειάζεται, όσο μπορεί να έχει το κορίτσι με αυτό που της έχει συμβεί. Έχω ξαναπεί ότι οι άνθρωποι στην ηλικία της Ιωάννας ασχολούνται με άλλα πράγματα, με τη δουλειά τους, την καριέρα τους, τον έρωτα. Η Ιωάννα με αυτό το πράγμα, απασχολείται με το σε ποιον γιατρό θα πάει, τι επέμβαση έχει να κάνει, τι θεραπεία έχει να κάνει. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι αυτό το πράγμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: