30.9.21

Η συνάντηση Τσίπρα με 12 κορυφαία στελέχη...



Ενωτικό Συνέδριο για τη νίκη στις εκλογές...
Ένα ενωτικό Συνέδριο, με στόχο τη νίκη στις εκλογές, επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως προκύπτει από συνάντηση που είχε με δώδεκα περίπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως... αποκαλύπτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας».

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως οι πρόωρες κάλπες μπορεί να στηθούν και την άνοιξη του 2022, όπως και ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον πραγματικές ρωγμές».

«Όσο πιο συσπειρωμένοι είμαστε, τόσο το καλύτερο», φέρεται να είναι το αποτέλεσμα της συζήτησης που έγινε, ενώ έγινε λόγος για τη διεξαγωγή ενός Συνεδρίου που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη νίκη και «όχι για να γεμίσει τις εφημερίδες με θέματα για σπαραγμό στην Κουμουνδούρου».

Το Συνέδριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, είναι πολύ πιθανό να γίνει τον Φεβρουάριο, καθώς τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί η εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Βούτσης, Αλέκος φλαμπουράρης, Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Ραγκούσης, Πάνος Ρήγας.

Βασίλης Σκουρης (ieidiseis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: