24.9.20

Παίζεται...


Ουδόλως βέβαιη ότι θα παραμείνει στη θέση της ως αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών έφυγε από το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη η Θεοδώρα Τζάκρη. 

Η βουλευτής Πέλλας του... ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη χθες από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τους χαρακτηρισμούς «άπατρις» και «διεθνιστής», που χρησιμοποίησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η ίδια υποστήριξε ότι επρόκειτο περί… «ειρωνείας», όμως, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της, ενώ η δυσφορία σε βάρος της περισσεύει -είναι ενδεικτικό πως η ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ήταν που ζήτησε από την Όλγα Γεροβασίλη να τής τραβήξει το αφτί. 

Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ άλλων κατέστη σαφές στη συζήτηση ότι στο τραπέζι των ζυμώσεων της Κουμουνδούρου τέθηκε και το κατά πόσον μπορεί να είναι αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών ενός κόμματος της Αριστεράς ένα στέλεχος που χρησιμοποιεί για… κακό τον όρο «διεθνιστής» και αμφισβητεί τον πατριωτισμό των πολιτικών της αντιπάλων. 

Και, όπως επιμένουν καλά ενημερωμένες πηγές του Neo στην Κουμουνδούρου, το θέμα της συμμετοχής της στην «σκιώδη κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ανοιχτό…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: