24.9.20

Πώς το 40% θα γίνει 25%...


Διπλό χτύπημα antinews κατά Μητσοτάκη...

Στα «σχοινιά» ρίχνει το -«φιλοσαμαρικών πεποιθήσεων»- antinews.gr τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με δύο κείμενα «φωτιά» για τη διαχείρισή του σε μια σειρά από τομείς που ξεκινούν από τον κορονοϊό μέχρι τα εθνικά θέματα.

Στο πρώτο άρθρο με... τίτλο «Το έχασε εντελώς!!!», γίνεται σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό, με φράσεις όπως «καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο Μητσοτάκης μαζί με τους… άριστους ανίκανους του Μαξίμου δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται».

«Θα καταφέρει άραγε ο… νέος Μωυσής να οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην γη της επαγγελίας; Μάλλον όχι, καθώς μέχρι και οι κόλακες που σκέφτηκαν την εν λόγω παρομοίωση έχουν αρχίσει πλέον να αμφιβάλουν δημοσίως. Προσπαθώντας οι δόλιοι να περισώσουν όση αξιοπιστία τους απέμεινε. Και είναι δεδομένο ότι τα χτυπήματα θα αυξάνονται αλματωδώς όσο βυθιζόμαστε στην μητσοτακική άβυσσο, με αποτέλεσμα στο τέλος να ξαναπαιχτεί το χιλιοπαιγμένο έργο… Οι κόλακες έγιναν θανάσιμοι εχθροί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια τα «βέλη» πέφτουν «βροχή» για τα ζητήματα της οικονομίας:

«Στο μεταξύ κορυφαίοι υπουργοί ανερυθρίαστα δηλώνουν ευθέως ότι οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέους δυσβάσταχτους φόρους. Κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα τόσο του προηγούμενου όσο και του νέου lockdown που έρχεται μας λένε χωρίς ντροπή, ξεχνώντας να μας πουν ωστόσο ότι ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι για την ανεξέλεγκτη αντεπίθεση του κορονοϊού διότι και πάλι προτίμησαν να βάλουν πάνω από την υγεία των πολιτών τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Την ίδια στιγμή εν μέσω των αδιεξόδων που προκαλέσαν, οι κυβερνώντες απειλούν με φυλάκιση όποιον τολμήσει να εκφράσει την αντίθεσή του στις καταστροφικές επιλογές τους».

«Ταυτόχρονα οι μειοδοτικοί χειρισμοί στα εθνικά πιάνουν τόπο και φέρνουν πιο κόντα τις Πρέσπες του Αιγαίου. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα επιβεβαιωνόντουσαν τόσο γρήγορα όσα γράφουμε εδώ και ένα χρόνο για την επαπειλούμενη εθνική προδοσία. Ελπίζαμε ότι στο τέλος ο Μητσοτάκης θα συμπεριφερόταν ως Έλληνας πρωθυπουργός και θα προστάτευε την πατρίδα. 

Προφανώς όμως η μαμά Μέρκελ τον απείλησε ότι θα βγάλει από την ντουλάπα τους σκελετούς της αγίας οικογένειας, εξ ου και η επίσπευση των προδοτικών διαδικασιών. Μέχρι και ο Μακρόν τον άδειασε, αφού εξασφάλισε την αγορά των Ραφάλ, δουλεύοντάς τον παρέα με τον Ερντογάν για καμιά ώρα στο τηλέφωνο. Ο οποίος Ταγίπ προηγουμένως, ενώ ο Κυριάκος πανηγύριζε για την δεινότητα της διπλωματίας του, εξέδωσε Νavtex απαιτώντας την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στις διαπραγματεύσεις», αναφέρει το άρθρο.

«Πρόκειται για τον πιο εξευτελιστικό διασυρμό που έχει υποστεί Έλληνας πρωθυπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους», υπογραμμίζεται.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο κύριε Μητσοτάκη… ή πώς το 40% θα γίνει 25%»

Οι «ρουκέτες» κατά του πρωθυπουργού δεν σταματούν όμως στο παραπάνω άρθρο, καθώς σε ένα ακόμη γίνεται επίθεση προς το πρόσωπό του για το μεταναστευτικό, το Μακεδονικό, τα ελληνοτουρκικά κ.ά.

«Η ΝΔ πήρε πέρυσι ένα βαρβάτο 40%, το οποίο σε συνδυασμό με την παντελή απαξίωση του ψεύτη Αλέξη, την κατέστησε μονοκράτορα. Και τι κάνει λοιπόν; Απλά εξυπηρετεί συμφέροντα. Αγόμενη και φερόμενη από επιχειρηματίες. Είτε πρόκειται για προμήθειες, είτε για βολέματα ημετέρων, είτε για την κατάργηση των κρατικών ελέγχων στα αεροδρόμια προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα», υπογραμμίζεται στο άρθρο, το οποίο στέλνει μήνυμα προς τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει δεδομένους ψηφοφόρους:

«Δεν είναι χειροκροτητές, ούτε σε ψήφισαν για να τους διορίσεις πουθενά μετακλητούς… αφού αν ήταν τέτοιοι θα δήλωναν Ποτάμι και θα είχαν σίγουρο τον διορισμό. Και όπως ήρθαν, έτσι θα φύγουν.

Αφήνοντας τη ΝΔ με ένα αξιοσέβαστο 25-30% να παλεύει με το αντίστοιχο του Σύριζα, ο οποίος κάθε μέρα που περνάει, ασχέτως των εγκλημάτων του, κερδίζει έδαφος κυρίως επειδή ο πολύς κόσμος έχει κοντή μνήμη».

«Έρχεται ένας καυτός χειμώνας…», καταλήγει ο αθρογράφος...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: