30.9.20

ΝΔ - Βουλευτής ζητά την παράταση ωραρίου των καταστημάτων...


...λόγω ΠΑΟΚ... 

 Την αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση Δελφινάριο με αφορμή τα όσα απίθανα εκτυλίχθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο επιβεβαιώνει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ζητά την παράταση του ωραρίου των καταστημάτων λόγω του... βραδινού αγώνα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League. 

 Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας υποστηρίζει ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που ξεκινά στις 22:00 και ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου». 

 Για αυτό το λόγο πρότεινε «στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ' εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα». 

 Αναλυτικά η δήλωσή του:

 «Σήμερα χρειάζεται επέκταση ωραρίου για αποφυγή αντεγκλήσεων καταστηματαρχών, πολιτών, αστυνομικών αρχών. Σήμερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δίνει έναν τελικό για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή. Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη, ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου ,που εκείνη την ώρα λειτουργεί έντονα και η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα. Για αυτόν τον λόγο και στην λογική του 'κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν' ΠΡΟΤΕΙΝΑ στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα. Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα»... Πηγή:avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: