16.4.16

Μυστικά...


Θα περίμενε κανείς πως το MEGA θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση; Πως οι μέτοχοί του θα το αντιμετώπιζαν με τόσο ουδέτερο τρόπο;

Το κανάλι αυτό, το 2009 έκανε ένα δομικό λάθος. Παρασύρθηκε...

από το πάθος των ιδιοκτητών του “για τη σωτηρία της χώρας μέσα από το Μνημόνιο” και ταυτίστηκε με αυτό.

Ο ένας πολιτικός αναλυτής δεν έλεγε την αλήθεια για το χρέος, αν και τη γνώριζε, γιατί ο στόχος ήταν να μείνει η χώρα στο Μνημόνιο, και η άλλη πολιτική συντάκτρια κράτησε το μυστικό στο μαξιλάρι της για τα χρήματα που έρχονταν από την Ιταλία για να μην χάσει τις εκλογές ο Σαμαράς.

Επίσης για ένα περίεργο λόγο, οι δύο από τους τρεις μετόχους χτυπούσαν  κάθε τόσο την πόρτα της εξουσίας. Και το 2009 πήραν ένα ομολογιακό δάνειο 50 εκατ. ευρώ χωρίς εγγυήσεις.

Η τελευταία σελίδα της “Καθημερινής” είχε κατά καιρούς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Ο Αναστασιάδης πριν βουτήξει στο μεγάλο παιχνίδι ήταν απολαυστικός.

Και τα κείμενα του Αντώνη Καρκαγιάννη, με τον ίδιο να έχει υιοθετήσει τις πλέον συντηρητικές θέσεις, είχαν σοφία. Οι λέξεις ήταν γραμμένες με προσοχή.

Τώρα, το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος για το μόνιμο σχολιαστή και το σκιτσογράφο της τελευταίας σελίδας της εφημερίδας είναι πως δεν διαθέτουν  πλέον έμπνευση.

Πριν γράψουν, ας διαβάσουν Καρκαγιάννη.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: