30.4.16

Ευχές Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα για το Πάσχα...



Ευχές έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ με αφορμή το Ορθόδοξο Πάσχα.

«H Μισέλ κι εγώ απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας στα μέλη της...
Ορθόδοξης Χριστιανικής Κοινότητας εδώ στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς τιμούν τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Γιορτή της Αναστάσεως.

Για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι η στιγμή να θυμηθούν την θυσία του Ιησού Χριστού, να χαρούν με τη νίκη της Αναστάσεως και να μεταμορφωθούν μέσω της ανανέωσης του πνεύματος σε συμφωνία με το θέλημα του Θεού.

Προσευχόμαστε για τα μέλη της Ορθόδοξης Κοινότητας που διώκονται για την πίστη τους και υπόκεινται σε ανείπωτες βιαιοπραγίες και αναζητούμε τρόπους για την απελευθέρωση εκείνων που έχουν απαχθεί.

Θυμούμαστε εκείνους που έχουν εκδιωχθεί από τις πατρίδες τους και που έχουν δει τα θρησκευτικά τους ιδρύματα να βεβηλώνονται ή να καταστρέφονται.

Και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τους ανθρώπους όλων των θρησκειών και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν εν ειρήνη, δικαιοσύνη και ελευθερία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ελπίδας, εμείς θυμούμαστε ότι το φως λάμπει στο σκοτάδι και ότι το σκοτάδι δεν το υπερνικά.

Ευχόμαστε σε όλους όσοι εορτάζουν ένα ευλογημένο Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: