25.4.23

Ποιοι «βλέπουν» Ευρωβουλή στο ΠΑΣΟΚ αν επιστρέψει η λίστα...


Μπορεί οι ημέρες που διανύουμε να είναι καθαρά προεκλογικές και οι μάχες να εστιάζουν κυρίως στην εσωτερική επικαιρότητα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν γίνονται σκέψεις και για άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αντιθέτως, το γεγονός ότι τώρα γίνεται ένα πρώτο ξεκαθάρισμα υποψηφίων κάνει πιο εύκολη τη... δουλειά τόσο για την αυτοδιοίκηση όσο και για την Ευρωβουλή. Μάλιστα, στην Χαριλάου Τρικούπη – όπως είναι σε θέση topontiki.gr να γνωρίζει – έχουν γίνει και κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Η θητεία του Νίκου Παπανδρέoυ, ο οποίος αναλαμβάνει μετά την αποχώρηση του Νίκου Ανδρουλάκη τελειώνει σε έναν χρόνο από τώρα, γι’ αυτό και το κόμμα «ζεσταίνει» τις μηχανές του. Αν μάλιστα επιστρέψει η λίστα όπως ακούγεται τότε για Βρυξέλλες και Στρασβούργο είναι πιθανό να κατευθυνθεί ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου – εφόσον δεν είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας – Δημήτρης Μάντζος.

Οι δυο τους δε θα είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές και αυτό έχει ανοίξει ακόμα πιο πολύ τη συζήτηση. Να σημειωθεί ότι το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δίνει το δικαίωμα στον γραμματέα να είναι υποψήφιος κάτι που μέχρι πρόσφατα δεν γινόταν...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: