29.4.23

Κωνσταντοπούλου για σχέδιο «Δήμητρα»: Αντιπερισπασμός...


... για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος...
«Όλοι οι πολίτες που αισθάνονται εγκλωβισμένοι στα διλήμματα που θέτει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, να ξέρουν ότι έχουν επιλογή την «πλεύση Ελευθερίας», η οποία λέει ξεκάθαρα ότι θα είμαστε η μοναδική αντιπολίτευση. Όλη η δημόσια συζήτηση περί κυβέρνησης ανοχής, κυβέρνησης ενοχής και κυβέρνησης αυτοδύναμης είναι στην πραγματικότητα μία συζήτηση συνενοχής, όλων εκείνων που δεν θέλουν να συζητήσουμε τα πραγματικά προβλήματα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά η επικεφαλής της «πλεύση ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Επίσης, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «αποτυχημένη οικονομική πολιτική δεκαετιών» και «αποτυχημένες κυβερνήσεις».  «Όταν δεν τα καταφέρνει η συντριπτική πλειοψηφία, αυτό σημαίνει ότι απέτυχαν οι κυβερνήσεις», σημείωσε. 

«Η πλεύση Ελευθερίας είναι δύναμη συνέπειας, μία πολιτική προσπάθεια που στηρίζεται στους απλούς πολίτες, στους καταξιωμένους ανθρώπους», πρόσθεσε η κα Κωνσταντοπούλου. 

 
Παράλληλα, η επικεφαλής του κόμματος αναφερόμενη στο ντιμπέιτ τόνισε ότι «επειδή σήμερα κρίνονται οι όροι διεξαγωγής του ντιμπέιτ, βλέπω ότι όλοι αυτοί οι κύριοι ετοιμάζονται να κάνουν ντιμπέιτ μεταξύ τους. Τους προσκαλώ εγώ σε ντιμπέιτ, θα έρθουν; Γιατί, για να συζητήσουμε τα θέματα και των γυναικών αλλά και της κοινωνίας συνολικά, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Ο κ. Τσίπρας με αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Αλλά και οι άλλοι κύριοι, ο κ. Κουτσούμπας, ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Ανδρουλάκης θα πουν όχι; ». 

Αναφερόμενη στο σχέδιο «Δήμητρα» του Γιάνη Βαρουφάκη, η κα Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε «Δεν εξαγοραζόμαστε ούτε με «Δήμητρες», ούτε με ευρώ. Είναι ένας αντιπερισπασμός για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από αυτά που πρέπει να συζητάμε. Δεν πρέπει να συζητάμε αυτά τα θέματα με αυτόν τον γελοίο τρόπο. Το σημαντικό είναι να πούμε ότι στη χώρα μας υπάρχουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα, υπάρχει ένα χρέος για το οποίο έχουμε επιχειρήματα και διεθνή κατοχύρωση για να διεκδικήσουμε τη διαγραφή του και ο κ. Βαρουφάκης που τώρα προτείνει «δήμητρες», «γεωργίες» κλπ, δεν διεκδίκησε τη διαγραφή του». 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: