28.4.23

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης...


Υποχώρησε κάγκελο μπαλκονιού κι έπεσε στο κενό...

Μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο κ. Λασκαρίδης, ανήμερα των γενεθλίων του μάλιστα, βρισκόταν σε... εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκονάκι της βιβλιοθήκης προκειμένου να καπνίσει και, στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Τα στελέχη της διοίκησης του δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και πολιτών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη έντρομα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά για τη μεταφορά του φορείου προς το ασθενοφόρο, χρειάστηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να τον βγάλουν, καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και διασωληνώθηκε. Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: