28.4.23

Μπογδάνος κατά Τζήμερου και Τζήμερος κατά... ΚΚΕ...


Σε θέσεις μάχης τα κόμματα της ελληνικής ακροδεξιάς μετά τις ανακοινώσεις, αλλά και τις απαγορεύσεις από τον Άρειο Πάγο για τις επικείμενες εκλογές.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι... ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το κόμμα του οποίου έφαγε «άκυρο» από την κάλπη, κατέθεσε προσφυγή κατά του Θάνου Τζήμερου για τον τίτλο «Εθνική Δημιουργία», υποστηρίζοντας ότι ο τίτλος του ανήκει και ότι τον έχει κατοχυρώσει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα.
 
Ο Θάνος Τζήμερος ανήρτησε στο Twitter το έγγραφο της προσφυγής του κ. Μπογδάνου, σχολιάζοντας: «Ο Μπογδάνος είχε καταθέσει προσφυγή στον ΑΠ εναντίον μας, με επιχείρημα ότι κατοχύρωσε το όνομα Εθνική Δημιουργία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα! (Αφού το είχαμε καταθέσει εμείς στον ΑΠ.) Αλλά ζητάει αποκλεισμό της Εθνικής Συμφωνίας! Μωραίνει Κύριος…».


Συγκεκριμένα, η προσφυγή αναφέρει: Ως Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχω εμπνευστεί, έχω καταθέσει και έχω νομίμως κατοχυρώσει το όνομα Εθνική Δημιουργία, το οποίο οι ανωτέρω αντιποιούνται, προκειμένου να κατέλθουν στις επερχόμενες εκλογές και το χρησιμοποιούν ενώ γνωρίζουν ότι είναι αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα. Εγώ κατέρχομαι στις παρούσες εθνικές εκλογές σε συνεργασία με το κόμμα Πατριωτική Ένωση - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αλλά ο κόσμος που θα προσέλθει μπορεί να παραπλανηθεί και να ψηφίσει Εθνική Δημιουργία, θεωρώντας ότι συμμετέχω και εγώ στον συνασπισμό αυτό λόγω της διαφήμισης αλλά και της συμμετοχής μου στην εξαγγελία του. Η κατοχύρωση στο όνομά μου του εμπορικού πλέον σήματος Εθνική Δημιουργία είναι κάτι που δυστυχώς δεν εμπόδισε τους ανωτέρω από το να το ιδιοποιηθούν και να στηρίξουν τον εκλογικό τους αγώνα σε ένα αποκλειστικά δικό μου όνομα. Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. ζητά να αναγνωριστεί ο ίδιος ως δικαιούχος του τίτλου και να μην υπάρξει ανακήρυξη του συνασπισμού Τζήμερου-Κρανιδιώτη.

Όπως ανακοινώθηκε, πάντως, η προσφυγή του απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ενημέρωσε ότι κατέθεσε ανάλογο αίτημα και για το όνομα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κόμμα της κόπηκε από τις εκλογές.

Σε άλλα... νέα ο Θάνος Τζήμερος παραμένει πιστός στον αντικομμουνιστικό του φανατισμό, ανακοινώνοντας ότι κατέθεσε προσφυγή στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εκλογές, ισχυριζόμενος ότι... η οργάνωση και δράση του κόμματος «δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Περιμένουμε την απόφαση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: