14.6.21

What the F@ck...


Δύο σύντροφοι που πέρασαν μαζί κορονοϊό πήγαν για το εμβόλιο: Μόνο ενας το εκανε (μάλλον κατά λάθος)...
Αρχές Μαρτίου 2021: Μετά από έναν χρόνο πανδημίας, lockdown και παρά το γεγονός ότι ακολουθούσαμε όσο καλύτερα γινόταν τα περιοριστικά μέτρα, η σύντροφός μου κι εγώ βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Ευτυχώς το περάσαμε σχετικά χαλαρά - λίγο πυρετό, μια κάποια κόπωση και τέλος. Το πιο δύσκολο challenge σε όλο αυτό ήταν...
να τα φέρουμε βόλτα με τον 3χρονο γιο μας, που ξαφνικά δεν μπορούσε να βγει ούτε στην είσοδο του διαμερίσματος και μοιραία μετέτρεπε το σαλόνι σε παιδική χαρά. Τέλος καλό, όλα καλά.

Μέσα Μαΐου 2021: Έχοντας ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού, αποφασίσαμε να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Κάτι είχε ακουστεί ότι όσοι είχαν περάσει κορονοϊό θα έκαναν το εμβόλιο τρεις μήνες μετά, αλλά επίσημα αυτό δεν υπήρχε πουθενά: ούτε στο site του Υπουργείου Υγείας, ούτε της Πολιτικής Προστασίας, ούτε στου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Θέλεις να μαντέψεις τι έγινε; Πήγαμε για το εμβόλιο και φυσικά μας έδιωξαν, λέγοντάς μας να πάμε αρχές Ιουνίου. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι εγώ τότε έφτασα πολύ κοντά στο να το κάνω. Αφού έδωσα το χαρτί όπου σημείωνα ότι έχω περάσει Covid αρχές Μαρτίου, η γιατρός μου είπε «ΟΚ, πάμε». Έπρεπε να τους το επισημάνω για να μπουν σε σκέψεις και να μου πουν στο τέλος ότι πρέπει πρώτα να περάσουν τρεις μήνες, αφού είχε προηγηθεί ο εξής υπέροχος διάλογος:

Εγώ: Τον Μάρτιο πέρασα κορονοϊό.
Γιατρός: Μάρτιο, ε; Έχουν περάσει δύο μήνες. ΟΚ, προχωράμε στο εμβόλιο.
Νοσοκόμα: Τρεις μήνες δεν πρέπει να έχουν περάσει; Αυτή είναι η επίσημη οδηγία.
Γιατρός: Ναι; Όχι, καλέ. Ο άλλος δεν έκανε εμβόλιο πάνω στον μήνα;
Εγώ: WTF ρε παιδιά!

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

πηγη Vice

Δεν υπάρχουν σχόλια: