29.6.21

Όταν ο Θεοχάρης νομίζει ότι… έφερε τον Μάτζικ στην Ελλάδα!...


Τώρα που έχει έντονη ηλιοφάνεια, φαίνεται ότι κάποιοι υπουργοί έχουν μπερδέψει τον ίσκιο με το μπόι τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε μία διαδικτυακή αντιπαράθεσή του με χρήστη στο twitter, έφτασε στο σημείο να υπονοήσει ότι… «έφερε» τον αστέρα του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήσης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ο άλλος, ο Μάτζικ Τζόνσον έχει κάνει καλύτερη καμπάνια τουρισμού για τη χώρα απ' ότι το υπουργείο Τουρισμού». Τότε, λοιπόν, «πετάγεται» ο υπουργός και απαντά το εξής: «Σωστή καταρχάς σκέψη. Δεν είναι όμως άσχετο με τις ενέργειες του υπουργείου πως ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται φέτος στην Ελλάδα». 

Με άλλα λόγια, ο υπαινιγμός ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στη χώρα μας χάρη στην καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού είναι… καραμπινάτος. Η στήλη δεν γνωρίζει κατά πόσον ο αστέρας του ΝΒΑ γνωρίζει τί λέγεται στην «πλάτη του», ωστόσο αυτό δεν μειώνει την αξία των αναρτήσεων του Μάρτιν Τζόνσον, ο οποίος διαφημίζει σε εκατομμύρια followers που έχει σε Twitter και Instagram τις ομορφιές της Κέρκυρας, της Ιθάκης και άλλων νησιών του Ιονίου...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: