30.6.21

Εκνευρισμός στην οικογένεια της Καρολάιν...


«Ασφαλιστικά μέτρα αν δε φύγουν οι κάμερες έξω από το σπίτι»...

Για μια αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος προειδοποιεί μέσω του Νewsbeast πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι (πολλές) κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν στην Αλόννησο, ο... ίδιος θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η γιαγιά της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία».
Αυτά σημειώνει ο κος Χαρμάνης, φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση με τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις κάμερες που έχουν «παρκάρει» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο. Όπως περιγράφει ο ίδιος, επί 24 ώρες τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με αδηφάγο τρόπο να κλέψουν ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι, όπως η εικόνα που είδαμε χθες σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κα Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον κο Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποιεί ο κος Χαρμάνης ο οποίος τονίζει ότι πλέον οι συνήγοροι της οικογένειας ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά ο κος Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης (29/6), έπειτα από την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια Κράουτς.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να βλέπουν την Λυδία 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

Σχολιάζοντας χθες την εξέλιξη της ανάληψης της προσωρινής επιμέλειας της Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν, ο κος Χαρμάνης δήλωσε στο Newsbeast τα εξής: «Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα».

Όσον αφορά τώρα στις πιθανότητες να παραμείνει η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, όταν και παρθεί η τελική απόφαση, πιθανότατα τον προσεχή Σεπτέμβριο, o κος Χαρμάνης σημείωσε πως…: «οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: