30.6.21

Ανθρωποφαγία...



Οργή οικογένειας Καρολάιν για τα κανάλια...
Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιεί ο δικηγόρο της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν, καταγγέλλοντας την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί για την οικογένεια στην Αλόννησο από τις πολλές κάμερες και.. τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι τους.

Ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στο newsbeast, απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και κάνει λόγο για μια αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας. 


«Η γιαγιά της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία» σημειώνει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει ότι όλο το 24ωρο τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με την κάμερα στραμμένη στο σπίτι ώστε να καταγράψουν το οποιοδήποτε πλάνο.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» τονίζει ο κ. Χαρμάνης προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή».

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, το μωρό της Καρολάιν Κράουτς, την οποία δολοφόνησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά, έφτασε στην Αλόννησο, μετά την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί η επιμέλειά της προσωρινά στην οικογένεια Κράουτς. 


Οι τελικές αποφάσεις για την επιμέλεια του παιδιού θα ληφθούν τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: