29.6.21

Αγωγή κατά Μπογδάνου για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο Ψυχάρης...


Αγωγή σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, γιος του Σταύρου Ψυχάρη. «Καλημέρα. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας κατά του... Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το 2012. 


Ο νυν βουλευτής της ΝΔ είχε κατηγορήσει τον πρώην συνάδελφό του για «δολιοφθορά στο κόμμα με το οποίο εξελέγη» αλλά έσπευσε να ανακαλέσει σήμερα.

Η διαμάχη μεταξύ του νυν και του πρώην βουλευτή της ΝΔ, ξεκίνησε μέσω Τwitter με αφορμή τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όταν  δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι δράσης ήταν ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με μια ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.


Στο tweet απάντησε ο Α. Ψυχάρης με το παράδειγμα των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος.

Και από εκεί ξεκίνησε ένα καταιγιστικό πινγκ πονγκ αναρτήσεων μεταξύ του Κ. Μπογδάνου και του Α. Ψυχάρη.

Το πήρε πίσω ο Κ. Μπογδάνος 

Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση της αγωγής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να ανακαλέσει τα περί «δολιοφθοράς», συνεχίζοντας πάντως την επίθεση σε βάρος του Α. Ψυχάρη. 





«Ο κ. Ψυχάρης, επειδή ακριβώς θέλει να βρει εκπομπές με ακροαματικότητα να τον βγάζουν, επειδή έχει ξεχαστεί από το προσκήνιο, με μηνύει 250.000 ευρώ για τη χρήση της ελληνικής λέξης δολιοφθορά» υποστήριξε μιλώντας στον Alpha 989.

Αν και αρχικά υποστήριξε ότι προσανατολίζεται να ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, τελικά υποστήριξε από τον «αέρα» της εκπομπής ότι αντικαθιστά τη λέξη «δολιοφθορά» με τη λέξη «ζημιά». Μάλιστα, είπε ότι αν χρειαστεί θα επικαλεστεί στο δικαστήριο την απομαγνητοφώνηση της τηλεφωνικής συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους.

Και σε σημερινή ανάρτηση έγραψε ο Κ. Μπογδάνος:

Δεν υπάρχουν σχόλια: