30.6.21

Mιζέρια...



Πήρε σβάρνα τα κανάλια η υπουργός Πολιτισμού το απόγευμα της Τετάρτης προσπαθώντας να απαντήσει στην κριτική για το μπαράζ ερασιτεχνισμών στην συνέντευξη Τύπου για την ανακάλυψη των κλεμμένων έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη.

Την ώρα που... η χώρα έγινε... ρεζίλι διεθνώς με την πτώση του εμβληματικού πίνακα του Πάμπλο Πικάσο και οι εικόνες που έδειχναν τα έργα τέχνης εντελώς απροστάτευτα έχουν προκαλέσει πλήθος σχολίων, η Λίνα Μενδώνη ζήτησε μέσω της συχνότητας του Alpha να μην είμαστε «μίζεροι» και επισήμανε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και όχι επικοινωνιακό σόου. 


Λίγο αργότερα η υπουργός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θέλησε να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «την ώρα που έγινε η συνέντευξη του κ. Χρυσοχοΐδη και η δική μου, δεν υπήρχαν οι πίνακες στον χώρο και ξέρω πολύ καλά ότι η φωτογράφιση έγινε προηγουμένως και επομένως δεν καταλαβαίνω την επίκληση του ντεκόρ».

Παράλληλα ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το ζήτημα της πτώσης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον εδώ και μια ημέρα επισημαίνοντας «κακώς συνέβη, δεν μπορεί κανείς να πει ότι ήταν καλό αυτό που έγινε, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ντεκόρ κάποιας φιέστας», είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: