25.6.21

Έχασαν τον καλύτερο πελάτη...


Πέτρος Κατσάκος

Μαύρη θλίψη έχει πέσει από χθες το πρωί στα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς οι εκπομπές έχασαν έναν από τους καλύτερους θαμώνες τους.  Έχασαν τον -πρώην, πλέον, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.- Σταύρο Μπαλάσκα κι άντε τώρα να ξαναβρούν τέτοιον πελάτη. 

Βλέπετε, ήταν... πανελίστας περιωπής, αφού κάθε φορά που τον καλούσαν θα δημιουργούσε θέμα με τις δηλώσεις και τις απόψεις του, που συχνά - πυκνά εξέθεταν ακόμη και την ίδια την αστυνομία, που είχε αναγκαστεί ουκ ολίγες φορές να τον περάσει από πειθαρχικό έλεγχο για τις προκλητικές και προβληματικές θέσεις του, οι οποίες ήταν πάντα καλοδεχούμενες στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Τον έχασαν, λοιπόν, τον πελάτη, καθώς ο Σ. Μπαλάσκας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μέλος της ΠΟΑΣΥ μόλις λίγες ημέρες μετά την τελευταία του τηλεοπτική παρέμβαση με τις “δωρεάν νομικές συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους”. Παράλληλα με την παραίτησή του επιτέθηκε και στους συναδέλφους του, που πήραν αποστάσεις από την τοποθέτηση του πρώην συνδικαλιστή που χαρακτήρισε “βλάκα” τον πιλότο για τη γυναικοκτονία της εικοσάχρονης Καρολάιν, καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή.

Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που ο Σ. Μπαλάσκας βρισκόταν απολογούμενος για τις απόψεις του, καθώς και στο παρελθόν είχε εκπέσει του αξιώματος του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ εξαιτίας δηλώσεών του για τη “σκόνη που θα ρουφήξει η αστυνομία στα Εξάρχεια”. 

Αυτό ουδόλως είχε προβληματίσει τους εκπομπάρχες της τηλεόρασης, που πάντα είχαν μια θέση για να φιλοξενήσουν τις συνήθως προκλητικές απόψεις του, που συχνά προκαλούσαν ακόμη και πολιτικές αντιδράσεις, καθώς ο πρώην συνδικαλιστής ποτέ δεν έκρυβε την αντιπάθειά του προς την Αριστερά, γεγονός που τον καθιστούσε ακόμη πιο συμπαθή στους τηλεοπτικούς οικοδεσπότες του. Οπότε τώρα θα πρέπει να βρουν έναν άξιο αντικαταστάτη για τα παράθυρά τους...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: