20.6.21

Κάτω Πετράλωνα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 50χρονη...... που κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες...
Aίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας 50χρονης καθαρίστριας, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από δύο άνδρες σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Μάλιστα, στις... πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έρχεται να προστεθεί η μαρτυρία μίας γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη μόλις απεγκλωβίστηκε από το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών 11.


«Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε “βοήθεια, σώσε με”, ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε “με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ”», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Από την πλευρά του, ο άνδρας που αναφέρθηκε παραπάνω ανέφερε τα εξής: «Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία.

Υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Επίσης ανέφερε πως η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: