8.3.21

Powergame.gr: Πρεµιέρα για το νέο portal του Κουρτάκη...



Ένας δυνατός παίκτης στην οικονομία έρχεται να κάνει τη διαφορά στο τοπίο της ψηφιακής ενημέρωσης. Σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου, το powergame.gr ξεκίνησε μια νέα, δυναμική πορεία στην οικονομική πληροφόρηση. 

Με ένα ισχυρό επιτελείο, το νέο portal δίνει μια νέα διάσταση με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αιχμηρά σχόλια και παρασκήνιο. Από την... πρώτη κιόλας μέρα, το powergame.gr φιλοξενεί παράγοντες της οικονομικής ζωής και του επιχειρηματικού κόσμου. Ξεχωριστό παράθυρο στην έγκυρη ενημέρωση θα αποτελεί και η αναδημοσίευση άρθρων του Economist.

Στην αφετηρία της συνεχούς ροής ενημέρωσης θα ξεχωρίσει η δημοσκόπηση για το «οικονομικό βαρόμετρο» στη χώρα. Οι πολίτες απαντούν στα κρίσιμα ερωτήματα για το πόσο έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, τι προσδοκούν για την οικονομία την επόμενη μέρα, πώς αξιολογούν την κυβέρνηση και τα κόμματα για το έργο και τις προτάσεις τους.

Προτεραιότητα θα έχει, ακόμα, η άμεση, καθημερινή ενημέρωση για την κίνηση στο Χρηματιστήριο, την αγορά εργασίας, τη φορολογία, τις τράπεζες, την επιχειρηματικότητα, τα ακίνητα. Το powergame.gr στρέφει το βλέμμα και στο μέλλον, με ειδική αναφορά στις νέες τεχνολογίες και τις startup επιχειρήσεις, την πράσινη ενέργεια, αλλά και τις τεχνολογικές ανατροπές στον χώρο του αυτοκινήτου.

Εκτός, όμως, από το προσκήνιο, για το powergame. gr υπάρχει και το… παρασκήνιο στην πολιτική και οικονομική επικαιρότητα. Με ειδικές στήλες, μπορεί κανείς να ανοίξει παράθυρο στην αθέατη πλευρά της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και στα πρόσωπα που κινούν τα νήματα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το powergame.gr ξεκινά με εγγύηση τη μάχιμη ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, με κοινό παρονομαστή τη διάθεση όλων για πλήρη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Διευθυντής του νέου portal είναι ο Ευτύχης Παλλήκαρης και αρχισυντάκτης ο Κώστας Τσαχάκης. Τη συντακτική ομάδα απαρτίζουν οι: Φώτης Κόλλιας, Βαγγέλης Μανδραβέλης, Νίκος Ρογκάκος, Λίλυ Σπυροπούλου, Νατάσα Φραγκούλη, Κωστής Χριστοδούλου, Θοδωρής Βγενής, Γιώργος Μακρής, Μυρτώ Μπούτση, Γιάννης Χαραμίδης και Λητώ Μησιακούλη. Την ομάδα ροής στελεχώνουν οι: Μαριάννα Μαρμαρά, Κώστας Κολοκούρης, Μιχάλης Κάσσης, Ιωάννα Μουτσανά, Μαρία Καλούδη και Πηνελόπη Μαρκάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: