30.3.21

"Κυβέρνηση και δημοσιογραφία έγιναν σάρκα μία"...





Η  Ντόρα δηλώνει στον ΣΚΑΙ ότι κανένας δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να πάει στην Κρήτη το Πάσχα. Χάχανα από τους παρουσιαστές. 
Η Κεραμέως βγαίνει στο ΜΕΓΚΑ για να... της εκθειάσει το κολιέ η παρουσιάστρια: «Το κολιέ σας, κ. Κεραμέως είναι εξαιρετικό, είναι έργο τέχνης, είναι η Άνοιξη. Συγχαρητηρια!»
Όποτε εμφανίζονται στελέχη της ΝΔ στα κανάλια εξελίσσεται ένα παθιασμένο φλερτ με τους δημοσιογράφους, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια του σοφτ πορνό. 
Ξεκινά ο/η δημοσιογράφος με αβυσσαλέο γλείψιμο που κάνει το στέλεχος της ΝΔ να κοκκινίσει. Γρήγορα όμως ανακτά τον αυτοέλεγχό της, χαμογελά πλατιά και ανταποδίδει τα κοπλιμέντα. 
Είναι σαν να βλέπεις αλληλοκαμάκωμα σε μπαρ όπου βάζεις στοίχημα πόσο γρήγορα θα πάνε στις τουαλέτες να φασωθούν.
Οι ρόλοι εναλλάσσονται καταιγιστικά, τη μια στιγμή ο δημοσιογράφος δίνει πάσες στον υπουργό για να παινέψει την κυβέρνηση, την άλλη, ο υπουργός ξεκινά τις ερωτήσεις προς τον δημοσιογράφο για να τεστάρει την αφοσίωσή του στην κυβέρνηση. 
Ώσπου στο τέλος δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ο υπουργός και ποιος ο δημοσιογράφος. Αν και συνήθως, ο υπουργός είναι λιγότερο φιλοκυβερνητικός από τον δημοσιογράφο.
Κυβέρνηση και δημοσιογραφία έγιναν σάρκα μία. Και ους η Λίστα Πέτσα συνέζευξεν, συριζαίος μη χωριζέτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: