31.3.21

Αυτοί που θα εκκένωναν το Μάτι σε 35 λεπτά...


Είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από τις πιο ανίκανες που έχουν περάσει από το τόπο καθώς φαίνεται. Και ήταν η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας, η αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η χειρότερη και πιο λαϊκίστικη αντιπολίτευση που ζήσαμε ποτέ.

Αυτοί που έκαναν... τους νεκρούς από το Μάτι παντιέρα τους, αυτοί που πάτησαν επί πτωμάτων, αυτοί που σπεκούλαραν πάνω στα αποκαΐδια.

Αυτοί, αν θυμάστε, που θα εκκένωναν το Μάτι σε 35 λεπτά.

Αυτοί λοιπόν, οι άριστοι του λαϊκισμού, δεν έχουν κάνει τίποτε για το Μάτι τα 2 χρόνια που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Και τώρα ζητούν από πυρόπληκτους να φύγουν από τις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα χωρίς να τους προσφέρουν εναλλακτική.
Να τις εκκενώσουν!

Αντιγράφω από τα σημερινά ΝΕΑ, από τα ΝΕΑ που τότε έβγαιναν με μετρητή στο πρωτοσέλιδό τους σε καθημερινή βάση γράφοντας τον αριθμό των νεκρών (το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»): «Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018, πολλοί άνθρωποι έμειναν άστεγοι, με μερικούς εξ αυτών φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα. Στις 24 Μαρτίου έλαβαν ένα μήνυμα, από τον διοικητή του Κέντρου Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας Αγ. Ανδρέα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να εγκαταλείψουν τα προσωρινά καταλύμματά τους και να παραδώσουν τα κλειδιά».

Τι να λένε άραγε οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης για το Μάτι; Τι να λένε και όλοι εκείνοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί με αρμοδιότητα για το Μάτι που κατηγορήθηκαν από την αντιπολίτευση Μητσοτάκης αλλά πήραν προαγωγή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: