31.3.21

Ορίζεται πραγματογνώμονας...


...για το φρικτό τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στο Σχιστό...

ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και θλίψη προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Λεωφόρο Σχιστού και κόστισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά. Σώθηκε μόνο η... συνοδηγός που ακόμα νοσηλεύεται. 

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος Αντώνης Σαρακούδης, είπε ότι "σήμερα θα διορίσουμε πραγματογνώμονα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο σημείο. Δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει τοποθετήσει σήμανση για επικίνδυνη στροφή. Ακούστηκε ότι αν φορούσαν ζώνες θα είχαν σωθεί τα παιδιά. 

Πολλές φορές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο, ο θανάσιμος τραυματισμός μπορεί να συμβεί. Άρα ας μην προτρέχουμε, αλλά εννοείται ότι πάντα πρέπει να φοράμε ζώνη».

«Η κοπέλα ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση, η προανάκριση στην Τροχαία είναι σε εξέλιξη. Λέμε ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο, καθώς έχει ακουστεί μέσω τρίτων. Γι' αυτό σήμερα θα ορίσουμε τον πραγματογνώμονα να δούμε τι έχει γίνει», πρόσθεσε ο ίδιος. 

«Σε καμία περίπτωση αυτό το δυστύχημα δεν έχει σχέση με κόντρες. Αν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος θα ήταν στο πλαίσιο κάποιας προσπέρασης ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε καμία ένδειξη για κόντρες», ξεκαθάρισε ο κ. Σακαρούδης...


megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: